MyShipper

Wie wij zijn

MyShipper is de slimme online verzendservice speciaal voor het MKB die u de mogelijkheid biedt om uw nationale en internationale zendingen te boeken in een beveiligde omgeving met scherpe tarieven en online track & trace. MyShipper is onderdeel van 4th Port B.V.

Over Myshipper

MyShipper is dé duurzame, voordelige en gebruikersvriendelijke ‘online’ oplossing voor het wereldwijd versturen van pakketten, pallets en documenten via diverse vervoerders.

Naast het verzorgen van wereldwijde leveringen, draagt MyShipper bij aan het reduceren van CO2uitstoot en denken wij mee in het bereiken van duurzame mobiliteit oplossingen. Dit gebeurt onder andere door diverse vrachten van klanten te consolideren met “schone” transportmiddelen. MyShipper werkt aan een bereikbare, schone, leefbare omgeving die tevens economische besparingen voor haar klanten met zich meebrengt. Als gebruiker kunt u namelijk niet alleen een keuze maken uit diverse vervoerders maar daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het negatieve klimaateffect van het transport van uw zending te neutraliseren, door middel van het compenseren van de CO2 uitstoot.

MyShipper berekent automatisch de CO2 uitstoot van uw zending op basis van de zendinggegevens die betrekking hebben op gewicht, volume, vervoerswijze en –afstand. De kosten van de compensatie worden vervolgens gepresenteerd, waarna een keuze gemaakt kan worden om de uitstoot te compenseren. U krijgt een digitale verklaring van de compensatie van de CO2 uitstoot van uw verzending.

Sustainable service - co2 neutraal

Onze Services

Wij bieden wereldwijde logistieke diensten aan. Het gemak van ons innovatief en gebruiksvriendelijk boekingssysteem zorgt ervoor dat u tijd en kosten bespaart. U verstuurt op een slimme manier uw zendingen. Onze klantgerichte oplossingen zorgen voor tevreden en loyale klanten.

Slimme en flexibele oplossingen besparen u tijd en geld! Nieuwsgierig naar uw besparingen? Neem contact op of vraag direct uw gratis account aan.

MyShipper breidt continu haar service en netwerk uit. Zorg dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

MyShipper.nl wordt CO2 Neutraal gehost.