MyShipper

Werken bij MyShipper

We zijn bij MyShipper continu bezig om wereldwijd verzenden eenvoudiger en transparanter te maken. Of dat nu is door de innovatieve services die we ontwikkelen en aanbieden, of door onze excellente Customer Service.

Samen met onze wereldwijde collega’s zorgen we er voor dat onze klanten nog sneller, nog eenvoudiger hun zendingen op de plek van bestemming krijgen.

Dit krijgen we natuurlijk niet voor elkaar zonder onze mensen. Ondertussen groeien we door.

Interesse om ons internationale team te komen versterken?


Customer Service Specialist / Logistics Advisor

MyShipper is een innovatief verzendplatform waarmee zakelijke klanten zendingen kunnen versturen naar bestemmingen over heel de wereld. Maar we zijn meer dan dat. Bij MyShipper zetten wij de klant centraal en worden uitdagingen op een oplossingsgerichte manier aangepakt.

Wij zijn op zoek naar een gedreven klantgerichte collega die met een positieve mentaliteit onze klanten ondersteunt en adviseert. Je staat de klanten op een professionele en klantvriendelijke manier te woord.

Je krijgt bij aanvang een inwerkperiode waarbij wij je de fijne kneepjes van het vak leren. Naast het goed te woord staan van onze klanten, leer je ook het dynamische logistieke vak, internationaal zakendoen en spreek je een diversiteit aan zakelijke klanten welke wij bedienen.

Wat je nog meer doet

Je communiceert positief met klanten in en adviseert ze pro-actief op het gebied van logistiek. Daarnaast werk je prettig samen met alle collega's en kom je met constructieve feedback zodat we een positieve werkomgeving creëren. Ook draag je bij aan de hoge kwaliteit van klantenservice die onze klanten blij maakt en denk je graag mee in het verbeteren van processen.

Wat wij vragen van je

Het gaat je helpen als je logisch kunt nadenken en een teamplayer bent. Met een positieve en gemotiveerde instelling zet jij je in om de diverse logistieke problemen bij klanten op te lossen. En weet je iets niet? Geen probleem, je kunt het altijd vragen aan een collega.

We werken met eigen gebouwde systemen die werkelijk uniek zijn. Dus snel relaties leggen in data, weten waar je informatie kunt vinden en goed registreren, zorgt ervoor dat je succesvol zal worden in deze functie.

Wat wij ervoor bieden

Je krijgt een salaris dat start vanaf 2.350 euro. Dit is afhankelijk van je kennis, leeftijd en ervaring met 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een heel goed pensioenplan. Wij werken op normale kantoortijden en je hoeft eigenlijk nooit over te werken. Even iets afmaken, als dat nodig is voordat je naar huis gaat, wordt gewaardeerd.

Indien je jezelf wilt ontwikkelen op persoonlijke vaardigheden en kennis, dan stimuleren wij dat door middel van interne of externe coaching en/of cursussen. Houdt er wel rekening mee dat dit betrekking moet hebben op wat wij doen. Dus helaas, een cursus breien zit er niet in.

Je krijgt ontzettend leuke collega's waarmee je fijn kunt samenwerken met - last but not least - een leuke dynamische omgeving op Rotterdam The Hague Airport met panoramisch uitzicht!

In het kort

  • leuk innovatief bedrijf
  • goed salaris /pensioen
  • fijne werksfeer
  • reguliere werktijden
  • persoonlijke ontwikkeling
  • bijzondere omgeving op Rotterdam Airport


Herken jij jezelf hierin als de perfecte kandidaat? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op deze functie! Stuur naast je CV ook even een korte motivatie mee, we willen natuurlijk graag weten waarom jij de geschiktste kandidaat bent. Zonder een motivatie nodigen we je helaas niet uit.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die we zoeken?

Stuur hieronder je sollicitatie en CV. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.